A tésztához egy tálba szitáljuk a lisztet, a porcukrot, a sót és a sütőport, elmorzsoljuk benne a vajat, és hozzáadjuk a tojások sárgáját és annyi tejfölt, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. Folpackba csomagoljuk, és a hűtőbe tesszük 30 percre.
A cukrot egy lábasban borostyánszínűre karamellizáljuk, hozzáöntünk 3 dl tejet, és felforraljuk. A maradék tejben simára keverjük a lisztet, majd állandó keverés mellett hozzáöntjük a karamellhez, és sűrűre főzzük. Ezután elkeverjük benne a kókuszreszeléket. Ha a krém már langyosra hűlt, hozzákeverjük a vajat.
A tésztát 3 részre osztjuk, és lisztezett felületen 20x30 cm-es lapokká nyújtjuk, majd kivajazott, liszttel meghintett tepsi hátán egyenként 180 fokon 8-10 perc alatt megsütjük. A kihűlt lapokat ezután megtöltjük a krémmel.
A mázhoz a tojásfehérjét felverjük a porcukorral és a citromlével (sűrű, de kenhető állagúra), és elkenjük a sütemény tetején. A csokoládét mikróban összeolvasztjuk az olajjal, majd a sütemény tetejére csorgatjuk, és egy fogpiszkálóval összekeverjük. Hűtőben pihentetjük, és másnap szeleteljük.