Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémes és zöldséges: így készül a mennyei finom karalábés pulykaragu

default user icon
MME
Mennyei krémes ez a pulykaragu, melyhez remekül illik a karalábé. Mutatjuk a videós receptet.

Sokat halljuk, hogy érdemes minél több zöldséget fogyasztani. Ha nyersen nem esik jól, vagy nem szeretjük a nyers zöldségek ízét, akkor tegyük bele a főtt ételekbe, ugyanis egyes termények nagyon jól belesimulnak az ételbe, így szinte észrevétlenül vesszük magunkhoz a rost- és vitaminforrásokat. A zöldségek ráadásul remek kísérői is lehetnek egy-egy ételnek, mint a karalábé is ebben a pulykahúsos raguban.

Könnyed, ám krémesen szaftos lesz a végeredmény, ha követitek a receptünket. Videón mutatjuk, hogyan készül a karalábés pulykaragu. Megéri kipróbálni!

A karalábés pulykaragu pontos receptjét itt találod >>>

Borítókép: Mindmegette

AJánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss