Elkészítés: A karajt kiverjük, sózzuk, és forró olajban a szeletek mindkét oldalát hirtelen kisütjük.
A serpenyőben visszamaradt olajban az apróra vágott sózott, borsozott gombát és a petrezselyemzöldet fedő alatt néhány percig pároljuk, majd a tűzről levéve kissé kihűtjük.
Amíg hűl, a tojások fehérjéből habot verünk, könnyedén összekeverjük a gombával, a tojások sárgájával és a tejföllel.
Végül a hússzeleteket tűzálló tálba egymás mellé rakjuk, a tetejükre kenjük a gombás tölteléket. Előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
Sült burgonyát és vegyes savanyúságot kínálunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre