Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karajszeletek gombafelfújttal

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajt kiverjük, sózzuk, és forró olajban a szeletek mindkét oldalát hirtelen kisütjük.

A serpenyőben visszamaradt olajban az apróra vágott sózott, borsozott gombát és a petrezselyemzöldet fedő alatt néhány percig pároljuk, majd a tűzről levéve kissé kihűtjük.

Amíg hűl, a tojások fehérjéből habot verünk, könnyedén összekeverjük a gombával, a tojások sárgájával és a tejföllel.

Végül a hússzeleteket tűzálló tálba egymás mellé rakjuk, a tetejükre kenjük a gombás tölteléket. Előmelegített sütőben 15 percig sütjük.

Sült burgonyát és vegyes savanyúságot kínálunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss