A lisztet elvegyítjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a felkockázott vajat, a kissé felvert tojásokkal együtt, és alaposan összedolgozzuk az egészet. Folpakba csomagolva a tésztát a hűtőbe tesszük 1 órára.
Lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát 3-4 mm vastagra, és kiszúrunk belőle tetszés szerinti alakú formákat, például csillagot, házikót, fenyőfát vagy hópelyhet. A kekszeket sütőpapírral bélelt tepsibe rendezzük, és 160 fokra előmelegített sütőben sütjük 6-8 percig, majd hagyjuk őket kihűlni a tepsiben.
A tojásfehérjét félkemény habbá verjük, majd beleszitáljuk a porcukrot, és sűrűn folyós mázzá keverjük, a kekszek tetejére simítjuk, és hagyjuk megszilárdulni egy éjszaka alatt, vagy 50 fokon szárítsuk meg 30 perc alatt.