Elkészítés: A tésztához a tojást a cukorral fehér krémmé keverjük, hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. Egy kapcsos formát sütőpapírral kibélelünk, a masszát beleöntjük, majd kb. 180 fokon 20 percig sütjük,
majd hagyjuk kihűlni.
A négercsókok ostyalapját leszedjük, összevagdaljuk, a habos-csokis részét egy tálban negtörjük. A túrót a porcukorral és a vaníliás cukorral simára keverjük, beletesszük a feldarabolt ostyalapot és a megtört habos csokit. A tejszínt habfixálóval felverjük, és beleforgatjuk a túrókrémbe.
A kihűlt tortalapot tálra tesszük, a túrókrémet egyenletesen eloszlatjuk rajta, és félbevágott négercsókokkal díszítjük. Tálalásig hűtőben tartjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre