Elkészítés: A tésztához valókból 2 nagy gáz tepsibe elosztva piskótalapokat sütünk. Papírból kivágott fenyőfasablon alapján kivágjuk formára, és a kivágott darabok alkotják majd a torta középső részét.
A krémhez a porcukrot, a vajat, a citromlevet a rummal kikeverjük, és a langyosra hűtött, elkészített pudinghoz adagoljuk kanalanként. Kemény krémet készítünk.
Az alsó tésztalapot vékonyan megkenjük barackdzsemmel, majd a citromkrémmel, és a levágott tésztadarabokat pontosan úgy illesztjük rá, hogy lefedje. Majd ismét dzsemet kenünk rá, és ismét krémet. Rányomkodjuk a harmadik lapot.
A fehér csokit gőz fölött olvasztjuk 4 kanál víz hozzáadásával, majd pár csepp zöld ételszínezékkel befestjük, és a torta tetejére simítjuk. 2 kanál krémet hagyjunk a töltéskor a torta tetejének díszítéséhez. Díszítsük ki a fenyőfát tetszés szerint. Megszórhatjuk apró cukorkákkal is.