A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját. Óvatosan beleforgatjuk az előzőleg összekevert szárazanyagokat: a lisztet, a pudingport,fűszert és a sütőport. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, majd 170 fokre előmelegített sütőben, kb. 20 perc alatt megsütjük.
A meggybefőttet leszűrjük, és elkeverjük a levében a 2 csomag pudingport a cukorral és a fahéjjal.( Ha kevés a meggylé, felöntjük annyi vízzel hogy 6 dl legyen.) Pár szem meggyet félre teszünk a díszítéshez. Elkezdjük főzni és ha besűrűsödött, a meggyeket belekeverjük, és hűlni hagyjuk.
A tejszínhabot felverjük keményre. Ha kihűlt a tészta, rákenjük a krémet, a tetejére simítjuk a habot, végül a tetejét megszórjuk csokidarával vagy reszelt csokival és meggyszemekkel.