Elkészítés: Nagyon egyszerű, mindent csak keverni kell!
Egy tálban a puha margarint a cukorral és a tojásokkal géppel pár percig keverjük, majd mehet bele a többi hozzávaló. Jól átkeverjük, és a sütő tepsijébe kanalazzuk, amit kibéleltünk zsírpapírral vagy alufóliával. Erre rászórjuk a birsalmakockákat vagy aszalt gyümölcsöket.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Kihűtjük, és 3 felé vágjuk.
A krémhez a habtejszínt egy picike cukorral és a habfixáló felével kemény habbá verjük. A krémsajtot az összes többi hozzávalóval szintén összekeverjük, majd a végén a tejszínhabot is belekeverjük. Amíg a tészta hűl, visszatesszük a hűtőbe.
Összeállítjuk a sütit: megtöltjük a lapokat úgy, hogy jusson krém a tetejére és az oldalára is. Díszítjük, és pár óra dermedés után szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre