Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nincs vége a boltzár-hullámnak! Újabb üzletlánc jelentette be, hogy nem nyitnak ki szenteste napján

default user icon
MME
Újabb üzletlánc jelentette be: nem nyit ki december 24-én, azaz szenteste napján, hogy a boltokban dolgozó munkatársak ne csak a délutánt, hanem az egész napot együtt tölthessék szeretteikkel.

A karácsony előtti időszakban, a piaci halárusok standjain kívül, még egy helyen vannak mindig kígyózó sorok: a könyvesboltokban. Ezért is nagy szó, hogy az ország piacvezető könyvkereskedője, a Libri bejelentette: a karácsony előtti utolsó vasárnapon, ami épp december 24-re esik, szabadnapot biztosít munkatársai számára, hogy nyugodtabban ünnepelhessenek családjuk körében.


 

„A kereskedelemben, és így természetesen a könyvpiacon is, a karácsonyt megelőző egy-két hónap az, ami a legnagyobb forgalmat hozza, így nagy a terhelés ilyenkor a munkatársakon” – idézi a Libri közleménye Kovács Péter vezérigazgatót. "A Libri kiemelten figyel a kollégák szellemi feltöltődésére. Könyveket értékesítő, vagyis vásárlóinknak minőségi időtöltést kínáló cégként nem is tehetnénk másként."

A Libri, más üzletláncokkal ellentétben, a december 24-ét megelőző napokban nem vezet be hosszított nyitvatartást: a megszokott rendben várják a vásárlóikat. 

Ezek az üzeltek nem nyitnak ki december 24-én

Eddig ezek a boltláncok döntöttek úgy, hogy nem nyitnak ki szenteste napján:

Ezek is érdekelhetnek

Friss