Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kapros-tejfölös karalábéleves

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

    1. A szalonnát felkockázzuk, a zöldségeket megpucoljuk és feldaraboljuk, a kaprot felaprítjuk.
    2. A szalonnát megpirítjuk, a zöldségeket egyszerre hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, és közepes lángon pirítjuk 8-10 percig.
    3. Felengedjük vízzel, és felforraljuk, beleszórjuk az eperlevéltészát, és tejfölösen behabarjuk.
    4. Ha minden megpuhult, friss kaprot szórunk rá, és 5 percig állni hagyjuk, majd frissen fogyasztjuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a tejfölös karalábéleves

Megjegyzés

Gazdag és laktató leves bármilyen alkalomra. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Hasonló receptek

Friss