A tészta elkészítéséhez a meglangyosított tejbe belekeverjük a cukrot és az élesztőt, majd meleg helyen kb. 5 perc alatt felfuttatjuk.
A lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a sót, majd a felfuttatott élesztős tejet. Összegyúrjuk, végül az olajat is beledolgozzuk. A tésztát fél órán át kelesztjük meleg helyen.
Közben a vöröshagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst. Miután a hús kifehéredett, sóval, borssal és a zúzott fokhagymával tovább pirítjuk.
A tejfölt a liszttel és egy kis vízzel csomómentesre kavarjuk, és hozzáadjuk a kaprot. A tűzről levesszük a megpirított húst, hozzákeverjük a tejfölös-kapros habarást, majd közepes tűzön felforraljuk.
A tésztát 6 egyenlő cipóra osztjuk, és kb. 1 cm vastagra nyújtjuk. A tészta egyik felére rakjuk a darált húsos tölteléket, a másik felét ráhajtjuk, lezárjuk a végeket. Sajttal megszórjuk, 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranysárgára sütjük.