Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kapros lazactatár

MME MME
5 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Hal
  • Mustár

Elkészítés

  1. A kapros lazactatár elkészítéséhez a füstölt lazacszeleteket kicsomagoljuk, és apró kockákra vágjuk. Egy fém vagy üveg keverőtálba tesszük.
  2. A kígyóuborkát megmossuk, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk, és szintén a keverőtálba öntjük.
  3. A felaprított kaprot, a sót, a borsot, a citrom kifacsart levét, a majonézt és a felaprított lila hagymát is hozzáadjuk, és összekeverjük mindet.
  4. Ha ezzel elkészültünk, nincs más dolgunk, mint pihentetni fél órát, és addig elkészíteni a pirítóst, melyet a lazactatárral megkenve remek előételt kapunk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss