Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kapros-gombás paprikás csirke

MME MME
Hozzávalók
  • Elkészítési idő: kb. 80 perc
  • Hozzávalók (4 adag):
  • 1 nagyobb egész csirke
  • 2 tasak KNORR Pörkölt Rafinéria
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kocka KNORR Fokhagymás Ízbomba
  • bors
  • 20 dkg gomba
  • 1 csomag kapor
  • 2 dl tejföl
  • 2-3 evőkanál KNORR Ételsűrítő
  • 1 evőkanál KNORR Magyaros Fűszerkeverék

Elkészítés

Elkészítés: Elkészítjük a KNORR Pörkölt Rafinériát a tasak leírása szerint a vöröshagymával, és beletesszük a több részre vágott és KNORR magyaros fűszerrel fűszerezett csirkét. Amikor a hús már majdnem puha, mellétesszük a felszeletelt gombát, a finomra vágott kaprot, a KNORR ízbombát, és készre főzzük. A tejfölt hozzákeverjük, és KNORR ételsűrítővel ízlés szerint sűrítjük. Kapros galuskával vagy főtt burgonyával tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss