Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kapros burgonyasaláta

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott burgonyát lobogva forró, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük. Amikor kezelhetőre hűlt, meghámozzuk, és felkarikázzuk.
  2. A meghámozott lila hagymát is karikákra vágjuk. A megmosott kapor leveleit finomra aprítjuk.
  3. A burgonyát a hagymával és a kaporral együtt salátástálba tesszük.
  4. Az ecetben elkeverjünk a cukrot, majd a salátára csorgatjuk, meglocsoljuk szőlőmagolajjal, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint.
  5. A tetejét megszórjuk száraz serpenyőben megpirított köménymaggal, majd tálalásig hűtőbe tesszük. 

    A LEGJOBB KÖRETEK: KRUMPLISALÁTA, RIZIBIZI, KUSZKUSZ, KROKETT >>> 

    Még több fogás burgonyából >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss