Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kapros bakonyi szelet

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket gyengén kiklopfoljuk, sózzuk, és kevés olajon megsütjük, majd kiszedjük.

A finomra vágott hagymát a visszamaradt zsiradékban üvegesre dinszteljük. A cikkekre vágott gombát rádobjuk, megpirítjuk. Pirospaprikával meghintjük, felengedjük vízzel, sózzuk, megpároljuk. A tejfölből és lisztből habarást készítünk, ezzel besűrítjük a gombamártást. A felaprított kaporral ízesítjük a mártást, majd beletesszük az elősütött hússzeleteket, összeforraljuk.

Galuskával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss