A káposztasalátát mindenki szereti: van, aki majonézesen, van, aki savanyítva vagy forrázva, van aki még almát vagy áfonyát is tesz bele. Íme 11 verhetetlen káposztasaláta-recept – sült húsok vagy rántott csirke mellé isteni!
A KÁPOSZTASALÁTA TÁROLÁSA
A maradék káposztasalátát folpakkal letakarva beteheted a hűtőbe, de 2-3 napon belül fogyaszd el. Vákuumozó pumpás ételtároló dobozban az elkészítése után rögtön betárazott coleslaw 2-4 hétig is eltartható. Lefagyasztani nem lehet.
MIHEZ ILLIK A LEGINKÁBB A COLESLAW?
Kiváló kísérője minden grillezett és roston sült húsnak vagy halnak, illetve sajtnak. Amerikában gyakran teszik hamburgerbe vagy a nálunk is egyre népszerűbb pastrami és pulled pork szendvicsekbe. Kínálhatod sült és rántott csirkéhez, sült kolbászokhoz, továbbá hidegtálakon is. Önmagában nyers kosztként, pirítóssal fogyaszthatod.