Elkészítés: A bacont felaprítom, és a fenyőmaggal együtt kevés vajon megpirítom. Amikor majdnem kész, hozzádobom a fokhagymát és a sonkát, és együtt sütögetem. A káposztát feldarabolom, a keményebb ereket kivágom belőle, és ezt is a sonkás baconhöz öntöm. Hirtelen kicsit megkapatom, majd takarékra téve párolom. Ízlés szerint fűszerezem. A tésztát megfőzöm, és amikor leszűröm, a levéből egy decit felfogok. A tésztát belekeverem a káposztába, és kis kockákra vagdosva hozzáadom a mozzarella sajtot is, rászórom a reszelt parmezánt, jól összekeverem, majd a végén a tészta levét ráöntöm, ettől lesz kicsit szószosabb, és szép, selymes fényű.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre