Reszeljük apróra a káposztát. Egy lábosban, felforrósított olajon a fruktózt pirítsuk világosra. Futtassuk meg rajta az apróra vágott vöröshagymát, adjuk hozzá a káposztát, sózzuk, borsozzuk. Nagy lángon, sűrűn kevergetve kb. 15 perc alatt pirítsuk meg.
A tésztához az élesztőt egy mokkáskanál fruktózzal kevés langyos tejben futtassunk fel. A liszteket vegyítsük a szódabikarbónával, sózzuk, majd a margarinnal morzsoljuk el. Adjunk hozzá egy tojást, az élesztőt és a többi tejjel formázzuk tésztává. Kelesszük meleg helyen a duplájára.
Ezután lisztezett gyúródeszkán nyújtsuk ki téglalapformára. A káposzta felét egyenletesen terítsük rá, majd minden irányból hajtsuk középre a tésztát. Negyedóra elteltével ezt a műveletet még egyszer ismételjük meg. Az újabb hajtogatás után ismét pihentessük a tésztát negyedórát.
Ezután kb. 2 centi vastagra nyújtsuk ki, közepes méretű szaggatóval szúrjuk ki. A leeső darabokat ismét összegyúrva folytassuk a műveletet, amíg a tészta elfogy.
Tegyük sütőpapírral kibélelt tepsibe, felvert tojással kenjük meg a tetejüket. Reszelt sajttal szórjuk meg, és előmelegített sütőben, közepes fokozaton süssük kb. 25 percig.