Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Káposztás batyu

MME MME
75 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A káposzta nagyobb leveleit leforrázzuk, majd kihűtjük. A kisebb leveleket lereszeljük, 10 dkg zsírban megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk.

Ezt hozzákeverjük a darált húshoz, majd
hozzáadjuk a főtt rizst, és sóval, borssal ízesítjük.

A leforrázott levelekbe belegöngyöljük a tölteléket, és zománcos tepsiben sorba rakjuk. Kevés szerecsendiót reszelünk rá, majd ráöntjük a tejfölt. és megszórjuk reszelt sajttal.

Forró sütőben pirosra sütjük. Melegen és hidegen is fogyasztható.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss