Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Káposztás báránysült

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymákat felkockázzuk, a zellert kis darabokra vágjuk. A káposzta torzsáját kivágjuk, külső leveleit leszedjük, majd a megmaradt részeket négyfelé vágjuk, és vékonyan felszeleteljük. A bárányhúst 2x2cm-es kockákra vágjuk, az olajban megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd tálra szedjük. A Knorr pörkölt Rafinétiát 2 dl vízzel és 1 dl tejszínnel feloldjuk, majd a báránysült zsírjával összekeverjük.

Tepsibe lerakunk egy réteg káposztát, zellert, hagymát, bárányhúst, majd a maradék hagymát, zellert és káposztát, a pörköltalappal meglocsoljuk. Lefedve kb. másfél óráig sütjük. Zellerlevéllel díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek