Elkészítés: A tojásokat válasszuk szét, a fehérjét a cukorral verjük kemény habbá. A sárgájához keverjük hozzá az olajat, az ecetet és a sütőporos liszt felét, majd a tojáshab felét, a maradék lisztet, végül a maradék habot óvatosan, csak evőkanállal keverjük bele.
A kapott tésztát simítsuk sütőpapírral bélelt tepsibe (kb. 18x18 cm), és 160 fokon kb. 15 perc alatt süssük meg.
A pudingporból a cukorral és a tejjel főzzünk pudingot, még melegen kenjük a kihűlt tésztára. Miután kihűlt a puding, a tetejét tetszés szerint díszíthetjük. Érdemes hűtőbe rakni tálalásig.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre