Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kakukkfüves pisztráng bacon alatt sütve

45 perc
egyszerű
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A konyhakész pisztrángokat kívül-belül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd alaposan csepegtessük meg a citromlével.

Ezután tegyünk a hasüregbe ízlés szerint friss kakukkfűágat (én bőségesen tettem bele) és a vékonyra felszeletelt fokhagymát. A befűszerezett pisztrángokat ezután tekerjük körbe a baconszeletekkel.

Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd locsoljuk meg olívaolajjal. Ezután helyezzük rá az előkészített pisztrángokat, és szintén locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal.

Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük 25-30 percig, hogy a hal teljesen átsüljön és a bacon jó ropogós legyen.

Tálaláskor ízlés szerint kínálhatunk mellé krumplipürét és céklasalátát.

Ezek is érdekelhetnek

Friss