hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kakukkfüves gombaragu

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Mustár

Elkészítés

  1. A kakukkfüves gombaragu elkészítéséhez a karikára vágott vöröshagymát olajon, kislángon, folyamatos keverés mellett aranybarnára pirítjuk. Hozzáadjuk a Norbi Update mustárt és további 2-3 percig pirítjuk.
  2. Beletesszük a megmosott és felszeletelt gombát, és tovább pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk és finomra vágott kakukkfűvel ízesítjük.
  3. Mikor a gomba megpuhult, rászórjuk a Norbi Update Pizzaszósz-alapot, és felöntjük 2 dl vízzel. Folyamatos keverés mellett további 2 percig pároljuk.
  4. Tálaláskor megszórhatjuk frissen vágott fűszernövényekkel. Ízlés szerint Norbi Update tésztát vagy pirított Norbi Update pitát adunk hozzá. 

Ezek is érdekelhetnek