A krumplikat megmossuk, kissé megkaparjuk, és sós vízben előfőzzük. A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, és serpenyőben kevés olívaolajon 5 percig sütjük mindkét oldalán. Közben megsózzuk, megborsozzuk.
Amikor kissé megpirultak, felöntjük a szárnyas alaplével, és 25 percig pároljuk. Ezután megfordítjuk a combokat, hozzáadjuk a megpucolt, felkarikázott gombát és az aprított fokhagymát, majd hozzáöntjük a tejszínt és a fehérbort is.
A krumplikat fele-fele arányban kivajazott és kiolajozott serpenyőbe tesszük, és sütőben addig sütjük, amíg szépen megpirulnak. Közben megszórjuk a rozmaring leveleivel.
A salátához megmossuk, szárazra töröljük, és vékonyan felszeleteljük az uborkát. Meglocsoljuk az olívaolajjal, ízlés szerint a fehérborecettel, majd megsózzuk, megborsozzuk. Rákanalazzuk a tejfölt, és megszórjuk pirospaprikával.
Amikor a combok már kellően megpuhultak, bőrös felükkel lefelé magasabb hőfokon még 5 percig pirítjuk. A krumplival és az uborkasalátával kínáljuk a csirkecombokat.
Eredetileg gombaszószt akartam készíteni, de amikor a végén emeltem a hőt, hogy szép színt kapjanak a combok, néhány perc alatt elforrt a szaft. Szósz ugyan nem lett, de a combok íze csodás volt. - hobbychef