Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

 Kakaós piskóta fehér csokoládéval

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók
  • 3 db tojás
  • 8 dkg kristálycukor
  • 100 ml olaj + a tepsihez
  • 100 ml tej
  • 20 dkg rétes liszt + a tepsihez
  • 1 ek szódabikarbóna
  • 4 dkg cukrozatlan kakaópor
  • 10 dkg fehér csokoládé vagy csokoládécseppek

Elkészítés

  1. Egy nagy keverőtálban habosra keverjük a tojások sárgáját a cukor kétharmadával. Keverés közben hozzácsorgatjuk az olajat és a tejet. Hozzászitáljuk a lisztet, a szódabikarbónát és a kakaóport. Végül a masszába forgatjuk a maradék cukorral a kemény habbá felvert tojásfehérjét.
  2. A tésztamasszát egy kiolajozott és kilisztezett kisebb tepsibe simítjuk. Rászórjuk a durvára vágott csokit vagy a csokicseppeket, majd 170 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.

9 ISTENI CSUPACSOKIS MUFFIN RECEPT, AMIVEL TUTI NEM BÍRSZ MAJD LEÁLLNI! >>>

8 POFONEGYSZERŰ PISKÓTA RECEPT, AMIT LEHETETLEN ELRONTANI >>>

 

Megjegyzés

Fotó: Profimedia - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss