Elkészítés: A tésztához a lisztet és a sütőport egy tálba szitálom, hozzáadom a szódabikarbónát és a porcukrot is. Majd a kakaópor és a margarin következik, végül a 2 tojás. Jól összekeverem, nyújtódeszkán masszív tésztává gyúrom. 4 egyenlő méretű cipóra osztom, egyenként kinyújtom őket, és tepsi hátoldalán megsütöm (hamar elkészül!).
Hagyjuk kihűlni!
A krémhez kevés tejet felforralok, a pudingport és a lisztet a maradék tejjel simára keverem, és a forró tejhez öntöm, sűrűsödésig keverem.
Ha kissé már kihűlt, hozzáteszem a kókuszreszeléket és a rumot is.
Mikor már teljesen hideg, elkeverem a porcukorral habosra vert margarinnal.
Egyesével megkenjük a lapokat, a sütemény tetejére is kerüljön! Végül megszórjuk egy kevés kakaóporral és csokit reszelünk rá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre