Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, majd 2 egyforma lapot nyújtunk belőle, és kisütjük (6-8 perc, 180 fokon).
A krémhez a pudingot megfőzzük, egy kevés langyos tejben elkeverjük a zselatint, azt is hozzáadjuk, miután kész, kihűtjük. A margarint jól kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd a kihűlt pudingos krémhez keverjük. Jó krémesre keverjük.
A végén egy tepsibe (hogy ne folyjon ki a krém) tesszük az egyik kakaós lapot, rákenjük a krém felét, befedjük cukros tejben kicsit megforgatott babapiskótával, rákenjük a maradék krémet, majd befedjük a második kakaós lappal.
A tetejét csokimázzal (a hozzávalókat a víz kivételével egy lábosba tesszük, lassú tűzön elkezdjük olvasztani, közben kevergetjük, annyi vizet teszünk hozzá, amennyit felvesz, szépen, lassan adagolva) bevonjuk.
1 napig állni hagyjuk, hogy a lapok puhuljanak, majd szeletekre vágva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre