A pudingot a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük a cukorral és a tejjel, majd többször átkeverve kihűtjük.
A tésztához a tojássárgákat a cukorral és a vaníliás cukorral fehéredésig keverjük. Hozzáadjuk a tejet és az olajat, és jól elkeverjük. A lisztbe belekeverjük a sütőport és a kakaóport. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd felváltva adjuk a liszttel a sárgákhoz óvatosan, hogy ne törjön össze a hab.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és egy 25×35 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral. A kakaós masszát a tepsibe belesimítjuk, majd a pudingot rákanalazzuk a tetejére. A sütőbe toljuk, és kb. 45 percig sütjük.
Közben a tejfölt kikeverjük a kétféle cukorral, majd egyenletesen a még forró süteményre kenjük, és kb. 10 perc alatt készre sütjük. Kihűtve szeleteljük.