Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kakaós-kefires kevert sütemény

MME MME
30 perc
egyszerű
olcsó
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A kevert sütemény elkészítéséhez a sütőt előmelegítjük 180 fokra (légkeveréses), és egy 30x20-as tepsit kivajazzuk és lisztezzük.
  2. A sütemény hozzávalóit, így a tojást, a zabpehelylisztet, a simalisztet, a kefirt, a szódabikarbónát, a kakaóport és a barna cukrot tálba mérjük, és robotgéppel vagy fakanállal simára keverjük.
  3. Beleöntjük az előkészített tepsibe, és kb. 20-22 perc alatt megsütjük. Tűpróbát végzünk!
  4. Tortarácsra borítjuk, hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük. Porcukorral megszórva tálaljuk.

Nézd meg videón, milyen egyszerűen készül a kakaós-kefires kevert sütemény

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss