Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kacsazúza pörkölt

90 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A zúzát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd kockákra vágjuk. A hagymákat, a paprikát és a paradicsomot szintén felkockázzuk.

A zsiradékon megdinszteljük a vöröshagymát, rátesszük a fokhagymát, a köményt, a paprikákat, a paradicsomot, és 10-15 percig együtt pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott zúzát. Sózzuk, és addig pároljuk, míg a saját levét elfövi. Megszórjuk a pirospaprikával, és mindig csak kevés vizet öntve alá fedő alatt puhára pároljuk. Nem baj, ha többször zsírjára pirul.

Galuskával vagy tarhonyával tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss