A kacsamellet csíkokra vágjuk. A fűszersót az olajban elkeverjük és bele helyezzük a kacsamell csíkokat. A húst az olajos pácban hűtőbe tesszük és egy éjszakán át pácoljuk. A pácolt húst kevés olajon, fedő alatt puhára sütjük.
A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.
A fejes káposztát vékony, körülbelül 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk, és teflonos edénybe helyezzük. Kevés olajt öntünk a tetejére, majd egy csipet sót teszünk rá. Összeforgatjuk, hozzáadjuk a kristálycukrot,az őrölt köményt és az ecetet, majd 1 dl vizet. A káposztát fedő alatt, időnként megkavarva puhára és aranybarna színűre pároljuk.