Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kacsamell káposztával és burgonyával

> 90 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsamellet csíkokra vágjuk. A fűszersót az olajban elkeverjük és bele helyezzük a kacsamell csíkokat. A húst az olajos pácban hűtőbe tesszük és egy éjszakán át pácoljuk. A pácolt húst kevés olajon, fedő alatt puhára sütjük.
  2. A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.
  3. A fejes káposztát vékony, körülbelül 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk, és teflonos edénybe helyezzük. Kevés olajt öntünk a tetejére, majd egy csipet sót teszünk rá. Összeforgatjuk, hozzáadjuk a kristálycukrot,az őrölt köményt és az ecetet, majd 1 dl vizet. A káposztát fedő alatt, időnként megkavarva puhára és aranybarna színűre pároljuk.

    ZAMATOS FOGÁSOK KACSAHÚSSAL >>> 

Megjegyzés

Puha, omlós kacsamell recept - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek

Friss