Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kacsamell káposztás kölessel

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsamelleket enyhén lefagyasztjuk, majd vékonyra felszeleteljük.
  2. A szeleteket egy üvegtálba tesszük, megsózzuk, megborsozzuk, és ráöntünk annyi almalevet, hogy ellepje. Minimum 30 percet állni hagyjuk, majd lecsepegtetjük, és egy serpenyőben egy kevés olajon néhány perc alatt mindkét oldalukat megsütjük.
  3. A kölest háromszoros, sós vízben puhára főzzük. A káposztát vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és olajon egy kevés vízzel fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a lereszelt almát, pár csepp citromlevet csepegtetünk rá, és összeforgatjuk a főtt kölesssel. A kacsamell mellé tálaljuk.

    Íme a recept videón >>>

    Felcsiki Tünde tippjei és receptjei >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss