Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kacsamájas töltött paprika és paradicsom

60 perc
mester
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A rizst előfőzöm, a krumplikat héjában megfőzöm. Közben a hagymákat, a petrezselymet, a snidlinget aprítom, a sajtot lereszelem A paprikákat hosszában félbevágom, a paradicsomokat megskalpolom, belsejüket kivágom, aprítom.

A rizst egy keverőtálba teszem. Hozzáadom az aprított hagymákat, a paradicsomot, a petrezselyemzöldet, a kacsamájpástétomot, a sajt felét. Ráütök 1 tojást, fűszerezem, összekeverem.

Egy olajozott serpenyőbe berakom a paprikákat és a paradicsomokat, a masszával megtöltöm őket, szórok rájuk sajtot. Végül melléjük rakom a krumplikat.

A serpenyőt berakom 180 C fokra előmelegített sütőbe, és 30 percig sütöm, mikor majdnem kész, rászórom még a maradék sajtot, visszateszem a sütőbe, aranybarnára sütöm.

Megjegyzés

A receptet és a fotót Hobbychef küdte. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss