hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kacsamáj fűszeres gyümölcsökkel

MME MME
30 perc
bonyolult
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kacsamájat megtisztítjuk, szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, hűtőben pihentetjük.

A felhevített teavajba a mézet belekeverjük, majd hozzáadjuk a cikkekre darabolt almát, a felezett, kimagvazott szőlőszemeket, a félbevágott sárgabarackot és a földiepret. Finomra vágott citromfűvel és kevés reszelt gyömbérrel ízesítjük.

Az ananászt meghámozzuk, karikára szeleteljük, a közepét kiszúrjuk, és rostlapon a kacsamájjal együtt megsütjük, a végén sózzuk, borsozzuk.

Tálaláskor egymásra rétegezzük az ananászt és a kacsamájat, a mézes-vajas gyümölcsöket pedig köré helyezzük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss