Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kacsa-húsleves grízgaluskával

120 perc
bonyolult
olcsó

Elkészítés

Elkészítés: A farhátat kettévágom, a nyakakat egyben hagyom. A csontos húst beteszem egy fazékba, fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát, felöntöm vízzel,és lassú tűzön főzni kezdem.

Amíg a hús fő, elkészítem a galuskát és felvágom a zöldségeket. A galuskához a tojást felverem, hozzáadom a grízt, sózom, összekeverem, ha túl sűrű, adok hozzá egy kevés levest.

A leveshez adom a zöldségeket.

Amikor a hús és a zöldségek is puhák már, kanállal beleszaggatom a galuskákat. Rövid idő alatt megfőzöm.

Zellerzölddel, chilipaprikával tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss