HETI MENÜ – 2014 JÚNIUS 23-29.
Előétel: Zelleres paradicsomleves
Főétel: Csirkemájas csirkerolád hasábburgonyával, paradicsomsaláta
Desszert: Házi fagylalt sokféle ízben
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos-sajtos cukkini
Előétel: Marokkói zöldségleves
Főétel: Sertéskaraj milánói módra tagliatelle al pestóval
Desszert: Mediterrán citromos túrótorta
Vegetáriánus ajánlat: Duplán cukkinis mediterrán egytálétel
Előétel: Görög gyümölcsleves
Főétel: Csirkepörkölt cigányosan
Desszert: Jeges kávé
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges tojáspörkölt
Előétel: Snidlinges sajtleves
Főétel: Paradicsomos káposztafőzelék natúr sertésszelettel
Desszert: Sárgabarack
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposztafőzelék tükörtojással
Előétel: Tejfölös zöldbableves füstölt csülökkel
Főétel: Tojásos nokedli szalonnapörccel, kovászos uborkával
Desszert: Gyümölcsjoghurt
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejes salátával
Reggeli: Sajtos szendvics paradicsommal, gyümölcsteával
Előétel: Csodás meggyleves
Főétel: Rántott csirkemell burgonyával, zöldsaláta
Desszert: Palacsinta, kedvünk szerinti töltelékkel
Vacsora: Sonkatakercs franciasalátával, barnakenyérel, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Kapros rántott tök hasábburgonyával
Reggeli: Nyári körözött, rozsos zsemle, paprika, paradicsom, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Tárkonyos-tejfölös gombaleves
Főétel: Fűszeres grillezett haldarabok grillezett zöldségekkel
Desszert: Joghurtos málnahab
Vacsora: Zellersaláta gombával
Vegetáriánus ajánlat: Spárgás lasagne
HETI MENÜ – 2014 JÚNIUS 16 - 22.
Előétel: Sóskaleves zöldségekkel és galuskával
Főétel: Pulykamell pórémártással
Desszert: Cseresznye
Vegetáriánus ajánlat: Mediterrán polenta
Előétel: Bácskai lencseleves csirkével
Főétel: Almás-sárgarépás csirkemell rizibizivel
Desszert: Eper jeges pezsgőkásával
Vegetáriánus ajánlat: Belga rakott burgonya
Előétel: Krumplileves gyorsan
Főétel: Lecsós szelet tarhonyával
Desszert: Kajszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis lecsó
Előétel: Tojásleves pirított zsemlekockával
Főétel: Spenótfőzelék töltelék feltéttel
Desszert: Jégkrém
Vegetáriánus ajánlat: Spenótfőzelék tükörtojással
Előétel: Juhtúrós krémleves
Főétel: Húsos ravioli
Desszert: Puding
Vegetáriánus ajánlat: Céklás ravioli fetás-petrezselymes töltelékkel
Reggeli: Fonott kalács gyümölcslekvárral, kakaóval
Előétel: Vaníliás cseresznyeleves
Főétel: Boros szárnyasbecsinált
Desszert: Kolbászos pogácsa
Vacsora: Waldorf-saláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott padlizsán, könnyű saláta tejfölös túróval
Reggeli: Francia toast frissen facsart gyümölcslével
Előétel: Cukkinis fokhagymakrémleves
Főétel: Budapest bélszínszelet
Desszert: Meggyes rétes
Vacsora: Camembert-es pulykasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rakott zöldségek fokhagymás-fűszeres tejföllel
HETI MENÜ – 2014 JÚNIUS 9-15.
Reggeli: Fűszeres bundás kalács eperraguval
Előétel: Frankfurti leves
Főétel: Csirkecomb gombás mártással és kapros-túrós galuskával
Desszert: Epres-pudingos süti
Vacsora: Sonkás falatkák tojásos uborkatalpon
Vegetáriánus ajánlat: Rántott tök petrezselymes újburgonyával
Előétel: Gombaleves gazdagon
Főétel: Anyósváró gombás csirke farfalle tésztával és petrezselymes újkrumplival
Desszert: Peti-gomba :)
Vegetáriánus ajánlat: Fokhagymás juhtúróval töltött rántott gomba burgonyapürével, kovászos uborka
Előétel: Fehérspárga-krémleves könnyedén
Főétel: Milánói sertésborda
Desszert: Fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Spárgás gerslisaláta
Előétel: Francia hagymaleves
Főétel: Kapros-tejfölös tökfőzelék fasírttal
Desszert: Túrós pite
Vegetáriánus ajánlat: Tökfőzelék csicseriborsó fasírttal
Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Sonkás tészta
Desszert: Gyümölcsjoghurt
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi lasagne
Reggeli: Lágytojás zsemlével, zöld teával
Előétel: Hideg meggyleves
Főétel: Káposztás harcsa
Desszert: Erdei gyümölcsös tiramisu
Vacsora: Svédgomba saláta bagettel, rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Újkrumpli sajtos-paradicsomos nyárson
Reggeli: Vajas kifli eperlekvárral, tejeskávéval
Előétel: Karalábéleves
Főétel: Marhasült római tálban burgonyapürével, én adok mellé áfonyalekvárt is
Desszert: Mákosguba
Vacsora: Bolognai-melegszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Fokhagymás sült camembert párolt zöldségekkel
HETI MENÜ – 2014 JÚNIUS 02-08.
Előétel: Bolognai sajtleves
Főétel: Lecsó virslivel és bulgurral
Desszert: Eper tejszínhabbal
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-cukkinis lecsó tojással
Előétel: Mozzarella alla pizzaiola
Főétel: Mozzarellás szűzérmék, fokhagymás-petrezselymes újburgonya
Desszert: Sajtos-zöldfűszeres holdak
Vegetáriánus ajánlat: Almás-mozzarellás saláta
Előétel: Mackó úr gombalevese
Főétel: Juhtúrós sztrapacska tótosan
Desszert: Cseresznye
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás sztrapacska
Előétel: Olasz burgonyaleves
Főétel: Darált hússal töltött karalábé
Desszert: Kivis almasaláta dióval
Vegetáriánus ajánlat: Zsenge karalábéfőzelék
Előétel: Kovászosuborka-leves kaporhabbal
Főétel: Tejszínes-gombás csirkefalatok
Desszert: Epres-vaníliás piskótatekercs
Vegetáriánus ajánlat: Sajtszószos-gombás makaróni
Reggeli: Túrós batyu kakaóval
Előétel: Mandulás-fahéjas almaleves
Főétel: Csülökpörkölt tarhonyával, csípős hegyes paprikát és kovi ubit adok mellé
Desszert: Palacsinta
Vacsora: Caesar saláta könnyedén
Vegetáriánus ajánlat: Borsópaprikás galuskával, ubisali
Reggeli: Tojáskrémes szendvics grapefruitlével
Előétel: Marhahúsleves velőscsonttal
Főétel: Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok burgonyapürével
Desszert: Eperhabos képviselőfánk
Vacsora: Zsemlében sült sonkás tojás pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gomba petrezselymes rizzsel, tartármártással