HETI MENÜ – 2013. JÚNIUS 24-30.
Előétel: Borsós raguleves csurgatott tésztával
Főétel: Póréhagymás csirkemáj szalonnazsíron pirítva, hagymás-sajtos baguettel
Desszert: Cseresznyés rakottas
Vegetáriánus ajánlat: Spárgasaláta tojással
Előétel: Pikáns halgombócleves
Főétel: Hal portugál módra
Desszert: Gyümölcssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Krumplipüré padlizsánba bújva
Előétel: Vaníliás cseresznyeleves
Főétel: Fokhagymás tejben pácolt rakott csirkemell idénysalátával
Desszert: Ügyetlenek gyümölcsrizse
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rakott tészta
Előétel: Zsenge karalábéleves
Főétel: Pulykacombbal dúsított tökfőzelék
Desszert: Meggyes clafoutis (tejes pite)
Vegetáriánus ajánlat: Tökfőzelék, csicseriborsó fasírttal
Előétel: Zöldborsókrémleves
Főétel: Vargányás-csirkés tészta
Desszert: Málna álom
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-tejszínes penne
Reggeli: Mediterrán szendvics
Előétel: Fűszeres sajtkrémmel töltött gomba baconbe göngyölve
Főétel: Gulyásleves Nani módján
Desszert: Túrógombóc mákbundában
Vacsora: Tonhal pástétom kapribogyóval, rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Gnocchi paradicsomos-ricottás szósszal
Reggeli: Villámgyors tojáskrém pirítóson, teával
Előétel: Gazdag csirkehúsleves
Főétel: Kolozsvári szarvastokány rókagombával, burgonyaropogóssal
Desszert: Meggyes túrókrémtorta
Vacsora: Köményes sült virsli tejföllel, pohár habos sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Gomolyás gombóc sajtmártással
HETI MENÜ – 2013. JÚNIUS 17 - 23.
Előétel: Snidlinges sajtleves
Főétel: Sajtos vagdalt burgonyapürével, friss fejes salátával
Desszert: Vaníliás eperturmix
Vegetáriánus ajánlat: Túrós rakott zöldbab
Előétel: Mazsolás-boros almaleves forró napokra
Főétel: Visegrádi mandulás csirke rizibizivel
Desszert: Cseresznyés pite
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges ropogtatnivaló ázsiai öntettel
Előétel: Fokhagymás-petrezselymes salátaleves
Főétel: Sertésborda hentes módra párolt rizzsel
Desszert: Eper tejszínhabbal
Vegetáriánus ajánlat: Mozzarellával töltött rizsgombóc bazsalikomos paradicsomszósszal
Előétel: Meggyleves
Főétel: Karalábéfőzelék húsgombóccal
Desszert: Női szeszély
Vegetáriánus ajánlat: Zsenge karalábéfőzelék tükörtojással
Előétel: Gombás-tárkonyos spárgaleves
Főétel: Bolognai spagetti gazdagon
Desszert: Mikrós süti 10 perc alatt
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos-paradicsomos spagetti
Reggeli: Cukkinis szendvicskrém
Előétel: Hideg bolgár joghurtleves
Főétel: Csípős-babos sertéskaraj tócsnival, káposztasalátával
Desszert: Cseresznyés rétes
Vacsora: Flamand sajtszelet
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsós gombapaprikás olajbogyóval, galuskával
Reggeli: Velős pirítós
Előétel: Borsókrémleves túrógombóccal
Főétel: Lazac steak snidlinges joghurtöntettel, hercegnő burgonyával
Desszert: Csúsztatott palacsinta narancsmártással
Vacsora: Caesar saláta szárnyasmájjal
Vegetáriánus ajánlat: Extra rántott sajt párolt rizzsel, paradicsomsalátával
HETI MENÜ – 2013. JÚNIUS 10 - 16.
Előétel: Zöld leves
Főétel: Mustáros hússzelet burgonyakrokettel
Desszert: Zabpelyhes túrógombóc eperöntettel
Vegetáriánus ajánlat: Citromos-zelleres hosszúmetélt
Előétel: Édeskömény krémleves
Főétel: Mandulás halfilé
Desszert: Cseresznye
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos töltött karalábé
Előétel: Sietős kertészleves darált hússal és sajttal
Főétel: Tojással gazdagított egyben sült fasírozott majonézes burgonyasalátával
Desszert: Kókuszos keksztekercs
Vegetáriánus ajánlat: Tökfasírt kaporszósszal, párolt rizzsel
Előétel: Húsos-tejfölös zöldbableves
Főétel: Cigánypecsenye majonézes kukoricával
Desszert: Túrós-kapros pite
Vegetáriánus ajánlat: Mediterrán egytál
Előétel: Mediterrán paradicsomleves sajttal és krutonnal
Főétel: Csirkemájas lasagne
Desszert: Avokádós eperparfé
Vegetáriánus ajánlat: Almás-gombás lasagne
Reggeli: Körözött friss kiflivel, zöldpaprikával
Előétel: Libahúsleves
Főétel: Báránycurry párolt zöldfűszeres rizzsel
Desszert: Mandulagolyócskák
Vacsora: Mogyorós rokfortkrém pirítós kenyéren, paradicsommal és pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Pörkölt tarkababból tócsnival, zöldsalátával
Reggeli: Szalonnás-kolbászos rántotta
Előétel: Hideg eperkrémleves vodkás tejszínhabbal
Főétel: Bazsalikomos-májas-gombás töltött csirke, tojásos rizzsel és vegyes salátával
Desszert: Sárgabarck lekváros palacsinta
Vacsora: Borsos hal padlizsánpürével, pohár száraz rozé borral úsztatva
Vegetáriánus ajánlat: Fetás-rukkolás rántott palacsinta
HETI MENÜ – 2013. JÚNIUS 03 - 09.
Előétel: Francia hagymaleves pirított kenyérrel
Főétel: Dubarry sertésszűz
Desszert: Bögrés diós
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi medvehagymás omlett
Előétel: Fehérspárga-krémleves könnyedén
Főétel: Zöldborsófőzelék bélszínrolóval
Desszert: Kakaós gofri
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös-gombás zöldborsófőzelék
Előétel: Cukorborsóleves vajgaluskával
Főétel: Szalonnás-sajtos töltött gomba sült burgonyával
Desszert: Mákos kiflik
Vegetáriánus ajánlat: Fetával és olívával töltött gombafejek
Előétel: Tejfölös karalábéleves
Főétel: Spaghetti con frutti di mare
Desszert: Vaníliapuding
Vegetáriánus ajánlat: Olasz lecsós tészta
Reggeli: Mákos reggeli csemege
Előétel: Eperkrémleves mézes tejszínhabbal
Főétel: Marhahúsos egytálétel juharsziruppal
Desszert: Epres túrótorta csokival
Vacsora: Tormás tekercs füstölt húsokkal