Elkészítése: A tejszínt elkeverem 1 csomag habfix-szelel és 1 csomag vanilin cukorral, habszifonban habot készítek belõle. Ezután a joghurtokat a kristálycukorral, a maradék vanilin cukorral és a zselatinnal összemelegítem. (Tilos forralni!) Hûlni hagyom. Amikor langyosra hûlt, a tejszínhabot belekeverem, és kivajazott, szívalakú, csatos tortaformába öntöm. Beledobálok 2 doboznyi ribizlit, a tetejét elsimítom. Dermedésig hûtõbe teszem (a folyamat mélyhûtõben meggyorsítható). Ezalatt elkészítem a tortazselét. A megdermedt tortára halmozom a maradék ribilzlit, ráöntöm a tortazselét és hûtõbe teszem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre