Előkészítés:
A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízbe mártjuk,
meghámozzuk, négyfelé vágjuk. A konzerv ananászt és mandarint
lecsepegtetjük.
Elkészítés:
A pórét megtisztítjuk, megmossuk, vékony karikákra vágjuk. Az almát megmossuk, nyolc gerezdre vágjuk, magházát kiemeljük, húsát vékonyan felszeleteljük. Az almát, a pórét, az ananászt, a mandarint összekeverjük, rátesszük a tojást. A joghurtos salátaöntetet a csomagoláson olvasható utasítás szerint összekeverjük a joghurttal (vagy tejföllel), a salátára öntjük, és óvatosan összeforgatjuk. Tálalás előtt legalább 3 órát állni hagyjuk. Rozsos zsemlével kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre