Elkészítés: Egy tálban simára keverjük a joghurtot a mézzel és az almalével, majd hozzáadjuk a müzlit és a mazsolát. Könnyű mozdulatokkal összekeverjük.
Az almát félbevágjuk, magházát kiszedjük. A sárgabarackot lecsöpögtetjük, a banánt meghámozzuk. Felkockázzuk a gyümölcsöket, tálba tesszük, meglocsoljuk a citrom levével, és lassan összekeverjük.
Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, belesimítjuk a joghurtos müzlit, majd a tetején egyenletesen elosztjuk az összevágott gyümölcsöket.
Előmelegített sütőben, 180 Celsius-fokon 10 percig sütjük. Ha elkészült, megszórjuk a porcukorral, és mentalevéllel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre