Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Joghurtos-majonézes tonhalkrém

MME MME
10 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Hal
  • Tej

Elkészítés

  1. A tonhalat egy mélyebb tálba tesszük, és villával összetörjük. Meglocsoljuk citromlével, megsózzuk, megborsozzuk.
  2. A vöröshagymát apróra vágjuk, és a halhoz keverjük.
  3. Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, a majonézt, a joghurtot és a tejfölt is. Tálalásig, de legjobb, ha 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérhessenek az ízek.

NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A MAJONÉZES JOGHURTOS TONHALKRÉM

Megjegyzés

Érdemes sózás előtt megkóstolni a halat, nehogy túl sózzuk! - MME

Ezek is érdekelhetnek