Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Joghurtos-káposztás saláta

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az öntethez a tojássárgáját elkeverjük a citromlével és a joghurttal, majd lassanként beledolgozzuk az olajat, és sóval, borssal ízesítjük.
  2. A meghámozott zellert, sárgarépát és uborkát vékony csíkokra vágjuk, hozzáadjuk a gyalult káposztát, majd összeforgatjuk az öntettel és 10 percig állni hagyjuk.
  3. A salátát adagonként tányérokra szedjük, és megszórjuk a durvára vágott dióval, valamint a fenyőmaggal, végül kaporral díszíthetjük.

11 ISTENI SAVANYÚKÁPOSZTÁS FOGÁS - A SZÉKELYTŐL A RAKOTTIG>>> 

3 KLASSZIKUS KÁPOSZTÁS ÉTEL, AMIT MINDENKI SZERET>>> 

12 HŰSÍTŐ SALÁTA, AMI TÖKÉLETES KÖRET A NYÁRRA!>>> 

10 TITOK, AMITŐL TÖKÉLETES LESZ A TÖLTÖTT KÁPOSZTA!>>> 

 

Megjegyzés

Irodai ebédnek is kiváló! Variáció: A kígyóuborkát 1 db felkockázott savanykás almával helyettesítheted. Öntözd meg 1 ek citromlével, hogy fehér maradjon, az öntetet pedig hígítsd némi dobozos almalével. Végül díszítsd a salátát kapor helyett 4 ek gránátalmamaggal! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss