hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Joghurtos-hagymás csirkecomb

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat filézzük, két darabba vágjuk. Bedörzsöljük sóval és a fűszerekkel.

Egy szélesebb fenekű lábasban olajat hevítünk, és mindkét oldalukon megsütjük (2-2 perc). Hozzáadjuk a joghurtot és a felaprított fokhagymát, felfőzzük. Közben a gerezdekre vágott lilahagymát is beletesszük. Forrástól számított 3-4 percig még forraljuk, majd belekeverjük a tejszínt, és még egyszer felfőzzük.

Megjegyzés

Mi kölessel, majd hajdinával ettük, mindkettővel remek volt.

További receptek és fotók a Mandula konyhai kalandjai blogban! >>> - mandulakonyha

Ezek is érdekelhetnek

Friss