Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Joghurtban pácolt rántott csirkecomb

120 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál kettévágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk.

A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A combokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal. A combokat műanyag zacskóba tesszük, ráöntjük a fűszeres joghurtot. A zacskó száját bekötjük, és jól összerázzuk, hogy a pác mindenhol érje a combokat. A zacskót hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb ha 1 napra!

A combokat kivesszük a zacskóból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük, majd kukoricalisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsa-kukoricapehely keverékbe panírozzuk.

Bő olajban közepes lángon megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss