Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jó minőség jó áron: ezek az élelmiszerek ne maradjanak ki a kosaradból

A szendvicsek, hidegtálak nélkülözhetetlen elemei a felvágottak. Nem mindegy azonban, hogy mi kerül a tányérunkra. Ha a Lidl Pikok Pure termékcsaládjából választunk, biztosan elégedettek leszünk a végeredménnyel.

A felvágottak az egyik legismertebb és leggyakrabban fogyasztott élelmiszerek közé tartoznak. Míg korábban szűkebb kínálat állt rendelkezésünkre, ma már széles választékot találunk a polcokon. Az árak mellett figyelünk arra is, hogy a finomságok milyen alapanyagból, milyen technológiával készülnek.

A Lidlben fontosak vagyunk

A Lidl számára kiemelten fontos a vásárlói igények maximális kiszolgálása, melyet széles termékkínálatával, az új fogyasztói igényekre való gyors reagálásával és nem utolsó sorban a termékek kiváló ár-érték arányával biztosít. A kínálat elsősorban saját márkás termékekre épül, melyekkel az egészségtudatos és kiegyensúlyozott étrend kialakítását hivatott támogatni. Szerencsére a felvágottak között is találunk olyat, amelyeket szívesen fogyasztunk.

Ha felvágott, akkor Pikok Pure

2019-ben született meg a Pikok Pure termékcsalád, amellyel azoknak a vásárlóknak kedveznek, akiknek fontos az egészségtudatos táplálkozás. A termékcsaládba tartozó sonkafélék, párizsik és rudacskák, valamint szalámik és kolbászok ugyanis kiemelkedően magas hústartalommal rendelkeznek, csak természetes összetevőkből állnak, nem tartalmaznak tartósítószert és ízfokozókat, és jól beilleszthetők bármilyen étrendbe.

A Lidlben mindenki megtalálja a számára ideális Pikok Pure terméket

A szortimentet az áruházlánc a vásárlói igények alapján folyamatosan fejleszti. A termékfejlesztés során elsődleges szempont, hogy az egészségtudatosságot szem előtt tartva a lehető legmagasabb minőségű termékek kerüljenek a polcokra. Így ma már 17 különböző, kizárólag természetes összetevőkből álló Pikok Pure termék érhető el az állandó kínálatban, melyek mindegyike példátlan minőséget képviselő húskészítmény:

  • valódi húsból készülnek;
  • kizárólag természetes összetevőkből állnak;
  • ízfokozót nem tartalmaznak;
  • színezőanyagmentesek és
  • tartósítószermentesek.

Akkor sem kell elkeseredünk, ha speciális táplálkozási igényeink vannak, hiszen a kínálatban találhatunk cukor-, glutén- és egyéb allergéntől mentes termékeket is.

Miért válasszuk a Pikok Pure húskészítményeket?

Mert szuperül beilleszthetők a kiegyensúlyozott és változatos étrendbe, hiszen kiemelkedően magas hústartalommal rendelkeznek – például a párizsik és rudacskák esetében a 90%-ot is meghaladja. Mindamellett, hogy nagyon fontos teljes értékű (14-16%-os fehérjetartalommal rendelkező) fehérjeforrások, a Pikok Pure termékek számos létfontosságú vitamin- és ásványi anyag forrásai is. A szalámi- és kolbászkínálat darabjai füstaroma használata helyett hagyományos füstöléssel és szárítással készülnek.

A Pikok Pure 2023-ban második alkalommal került be a legkiválóbb márkák hazai rangsorába és érdemelte ki a nagyközönség által is ismert, magas minőséget szimbolizáló Superbrands védjegyet a szakmai zsűri döntése értelmében. Ezen felül a Pikok Pure parasztkolbász 2023-ban elnyerte a rangos Érték és Minőség Nagydíjat, mely cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazására szolgál, amelyek kiemelkedő minőséget képviselnek, valamint elkötelezettek a minőség ügye iránt. A zsűri figyelembe veszi többek között a termékek minőségét, újszerűségét, piacképességét, gazdasági hasznosságát és exporterejét is.

 

(x)

Ezek is érdekelhetnek

Friss