Elkészítés: A tásztához a margarint, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojás sárgáját kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elvegyített lisztet. A tojások fehérjét habosra verjük (ajánlott egy csipet sót beletenni), majd a masszába forgatjuk. Kikent, lisztezett kerek sütőformában kb. 30 percig sütjük.
A krémhez elkészítjük a kétféle pudingot. A margarint a cukorral habosra keverjük, megfelezzük, egyik felét a kihűlt csoikpudinghoz, a másikat a kihűlt vaníliás pudinghoz keverjük.
A tésztát kettévágjuk, felét csokis, másik felét vaníliás krémmel töltjük meg. A tortát bevonjuk úgy, hogy hullámvonal felezze a két színű krémet. A két félre az ellenkező színű podingból pöttyöt rajzolunk (én pogácsaszaggatóba töltöttem).
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre