Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 160 fokra. A lisztet elkeverjük a sóval és a sütőporral, félretesszük. A csokoládét vízfürdőben felolvasztjuk a vajjal, és sima masszává keverjük.
Lehúzzuk a tűzről, majd egyenként belekeverjük a felvert tojásokat. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliát és a Jägermeistert, és addig keverjük, amíg teljesen homogén lesz. Belekeverjük a lisztes keveréket és a durvára vágott diót.
Egy 32x22x5 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a tésztát, és 160 fokon 30-35 percig sütjük. Miután teljesen kihűlt, kockákra vágjuk.
Az öntethez egy tálban összekeverjük a tejszínt és a cukorszirupot, közepes lángon összeforraljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott csokoládét, a Jägermeistert, és simára keverjük. Tálaláskor a brownie kockákra csorgatjuk.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre