Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jércemellel töltött karalábé

MME MME
1 5/5
90 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karalábét vékonyan meghámozzuk, leveleit megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A jércemellet ledaráljuk vagy egy késes aprítóban pépesítjük.
  2. Az újhagymát karikára vágjuk, és egy serpenyőben kevés olajon aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a jércehúst, megsózzuk, megfűszerezzük a borssal és a petrezselyemzölddel, és gyengén átpirítjuk.
  3. A karalábék közepét kivájjuk, belsejüket óvatosan megsózzuk, beletöltjük a pirított húst, majd tejföllel meglocsoljuk. A kivájt karalábégolyókat és a megtöltött karalábét egy lábosba helyezzük, kevés vizet öntünk alá, fedővel letakarjuk és megpároljuk.
  4. A puha karalábékat kivesszük a lábosból, tejfölt keverünk hozzá, zöldpetrezselyemmel, fehérborssal fűszerezzük, ha szükséges megsózzuk, és beforraljuk.

    FILLÉRES SZUPERZÖLDSÉG A SARKI BOLTBÓL: EZÉRT EGYÉL MINÉL TÖBB KARALÁBÉT! >>> 

    9 TÖLTÖTT KARALÁBÉ, AMIT MÉG TAVASSZAL EL KELL KÉSZÍTENED! >>> 

    NE CSAK A LEVESBE FŐZD! A KARALÁBÉ TÖLTVE A LEGFINOMABB >>>

Megjegyzés

A töltött karalábé darált sertéshúsból is elkészíthető. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss