hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jércemell márványsajtos öntettel és zöldmetélttel

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A jércemellfilét kettőbe vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és a felolvasztott vajban pirosra sütjük. A serpenyőből kivéve félretesszük, és a megmaradt zsiradékba beleszórjuk a morzsolt márványsajtot, óvatosan sózzuk, felöntjük tejszínnel, és összeforraljuk.

Kifőzzük a zöld tésztát, és egy tányéron fészket formázunk belőle. Beleöntjük a márványsajt mártást, majd ráhelyezzük a szeletelt jércemellet. Friss kaporral illatosítjuk, petrezselyemzölddel díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss